Міжнародна конференція

 

@Авторське право на відео та презентаційні матеріали, розміщені в даному повідомленні, належать Білоцерківському інституту неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України (https://binpo.com.ua)

20 травня 2021 року відбулася Міжнародна конференція з онлайн-трансляцією «ІННОВАЦІЙНІ МОДЕЛІ РОЗВИТКУ НАУКОВО-МЕТОДИЧНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ПЕДАГОГІВ ПРОФЕСІЙНОЇ І ФАХОВОЇ ПЕРЕДВИЩОЇ ОСВІТИ: ДОСВІД, ПРОБЛЕМИ, ПЕРСПЕКТИВИ», організована на базі Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти ДЗВО «Університет менеджменту освіти» НАПН України, участь у якій взяли представники 6 держав, всього більш як 600 учасників.

 

Повний перебіг конференції можна переглянути нижче: 

Коло питань Міжнародної конференції з онлайн-трансляцією:

  1. Поняття науково-методичної компетентності педагога в сучасній теорії і практиці.
  2. Розвиток науково-методичної компетентності педагогів в умовах суспільних та освітніх викликів.
  3. Інноваційні моделі розвитку науково-методичної компетентності педагогів закладів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти.
  4. Зарубіжний досвід розвитку науково-методичної компетентності педагогічних працівників шляхом формальної, неформальної та інформальної освіти.
  5. Реалізація сучасних освітніх практик у професійній діяльності як показник рівня науково-методичної компетентності педагога професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти.
  6. Шляхи розвитку науково-методичної компетентності педагогів професійної (професійно-технічної) та фахової передвищої освіти в сучасних умовах.
  7. Застосування можливостей відкритого освітнього середовища для розвитку науково-методичної компетентності педагогів.

Матеріали та публікації Міжнародної конференції буде розміщено на освітньому порталі Білоцерківського інституту неперервної професійної освіти за  посиланням: https://profosvita.org/course/index.php?categoryid=187.

Приємно повідомити, що серед цих матеріалів буде також і стаття нашого методиста, викладача фізики та астрономії  Циганка Олександра Олександровича, на тему: “ЗАСТОСУВАННЯ МОЖЛИВОСТЕЙ ВІДКРИТОГО ОСВІТНЬОГО СЕРЕДОВИЩА: ДОСВІД ОРГАНІЗАЦІЇ ДИСТАНЦІЙНОГО ЛАБОРАТОРНОГО ПРАКТИКУМУ В СЕРЕДОВИЩІ PHET-СИМУЛЯЦІЙ UNIVERSITY OF COLORADO BOULDER”.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю