День народження Шевченка. «Думка»

 

9 березня) 1814 року в селі Моринці Пединівської волості Звенигородського повіту Київської губернії народився Тарас Григорович Шевченко, який став Кобзарем України та її найвеличнішим голосом. Його твори складають найпотужнішу духовну спадщину народу.

Зараз нам важко, страшно – йде війна. Згадаймо ж слова великого Кобзаря – вони лікують душу. Сьогоднішній день – хоча і свято для всіх українців, але і дуже тяжкий черговий день війни. Нехай ці слова допоможуть та принесуть мир і спокій у душу хоча б одного українця – тоді ми працювали для вас недарма!

Виступає Кіянов Артем, група 3-21, Покровський професійний ліцей.  Декламація. «Думка».

 

Ми, працівники Покровського професійного ліцею, звичайно ж, зробили ці відео заздалегідь, ще до початку воєнного стану. Але дуже сподіваємося, що наша сьогоднішня публікація стане на допомогу українцям. Хоча абсолютна більшість людей зараз зайняті більш важливими справами – але про корні української духовності згадати саме на часі! І ні в якому разі не можна забувати!

Ми допомагаємо не лише у фейсбуці та на сторінках сайту. Для жителів міста Покровськ спільними зусиллями на території ліцею обладнано бомбосховище – і хоча ми всім серцем сподіваємося, що воно не знадобиться, наше місто не потерпатиме від обстрілів, але готуватися завважили за необхідне. За співробітництво в обладнанні бомбосховища дякуємо адміністрації ДЮСШ, які дозволили використання спортивних матів, на яких буде зручно відпочивати жінкам та дітям, які сховаються у бомбосховищі.

Ми брали участь у прийомі біженців з Волновахи у співпраці з колегами Покровського педагогічного фахового коледжу.

Ми, за закликом Міністерства освіти і науки України, продовжуємо освітній процес, хоча і в дистанційній формі. Наші діти – найбільша цінність нашої країни, і українські діти не залишаться без освіти, попри все!

Профтехівці – з Україною!

Допомагати всім, чим можна – наш обов’язок сьогодні!

Бережіть себе!  Молімося за Україну та її людей!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю