Обласна спартакіада серед допризовної молоді

2019-04-26 10:13:00

Згідно календарного плану фізкультурно-оздоровчих та спортивних заходів Донецької області на 2019 р. у м.Добропілля відбулася обласна спартакіада серед допризовної молоді 22-23 квітня 2019 року.
За місто Покровськ були запрошені ліцеїсти Покровського професійного ліцею. Навчаючись робітничій професії, учні активно займаються спортом і задоволенням і азартом боролись за честь ліцею і міста в п’яти видах:
– стрільба з пневматичної винтовки;
– метання гранати Ф-1;
– підтягування на перекладині;
– біг 1,5 км.
Слищенко Микола – учень групи 1-16 «Електрослюсар підземний», зайняв третє місце в підтягуванні – 27 разів. Нагороджений медаллю і грамотою.
Всі учасники спартакіади принесли в свою команду найкращі результати – вони всі ввійшли в залікову таблицю в загальному заліку набраних балів з 210 учасників змагань (місто, район, громада).
Команда Покровського професійного ліцею посіла перше місце, нагороджена кубком і грамотою Управлінням фізичної культури та спорту Донецької обласної Державної адміністрації.
З переможців кожного виду спорту буде сформована команда для представлення Донецької області в м.Житомир.
Щиро вдячні за наданий комфортний транспорт управлінням сім’ї, молоді та спорту Покровської міської ради.
Керівник фізичного виховання покровського професійного ліцею, керівник регіонального об’єднання Покровської зони з фізичного виховання Суліма Вікторія Миколаївна висловлює щирі слова подяки нашим хлопцям-ліцеїстам за мужність та наснагу. Вітаю за високий результат у змаганнях!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю