Посиденьки на День вчителя в ППЛ

П’ятниця 4 жовтня сьогодні ознаменувалася не лише останнім днем робочого тижня, але і найбільшим святом педагогів – Днем вчителя. В Покровському професійному ліцеї це свято вирішили святкувати нетрадиційно – у формі посиденьок, причому в буквальному смислі – всім присутнім дісталися сидячі місця, що було надзвичайно зручно.

Підготувала свято Чиннік Ніна Іванівна. Ведучими були ліцеїсти з груп 4-18 – Марін Ярослав, 3-19 – Ганна Харченко та Карина Чумаченко (фото).

Технічне забезпечення допоміг здійснити Бондаренко Максим з групи 2-18 (фото).

Традиційне поздоровлення колективу ППЛ від в.о. директора Костирі Леоніда Васильовича можна подивитися і послухати:

Завершилося воно сюрпризом: за мудрий виступ Леонід Васильович отримав подарунок – “Мудру Сову”.

Оригінальна жива музика у виконанні Гордієнко Андрія (група 2-19) розпочала святковий концерт красивим гітарним перебором.

Чебатура Микита з Овсянніковим Ярославом (група 3-17) показали жартівливі сценки, які всмі надзвичайно сподобалися – їх проводжали оплесками.

Здобувачі професійної освіти поздоровили своїх педагогів, кожному з яких адресували оригінальний віршований виступ.

Не забули теплих слів для персоналу ліцею – бухгалтерії, відділу кадрів тощо. Не обминули своєю увагою також і обслуговуючий персонал – для кожного знайшлися теплі добрі слова.

Сподіваємося, що здобувачі професійної освіти і сьогодні, і впродовж року виконають ті обіцянки, які давали своїм педагогам під час виступів! Зі святом, шановні педагоги!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю