Регіональні змагання “Козацькі забави”.

Сьогодні, 9 жовтня, в спортивному залі Покровського професійного ліцею пройшли регіональні змагання Покровської зони масового-патріотичного заходу “Козацькі забави”. З вітальним словом до учасників виступила Суліма Вікторія – організатор та керівник заходу (фото).

Традиційно, козацькі змагання почалися з виконання гімну (відео). 

/

/

На змаганнях були команди з Авдіївки, Білицького, Олександрівки, Мирнограда, Великоновосілківки. Юнаки показали свою спритність, витривалість, силу та знання історії запорізького козацтва. 

Дуже цікавою була естафета.  Хлопці бігли так швидко, що камера не встигала їх знімати (фото).

/

/

Команду нашого ліцею представляли учні другого курсу групи 2-18 за професією “Електрослюсар підземний, МПУ”: Гусєв Владислав, Ван-Фун-Дін Вадим, Толмачов Данил, Гарбузенко Сергій, Осипов Владислав (на фото). 

Чудо-богатирі Покровського професійного ліцею билися, як леви, в жорсткому змаганні за перше місце, пожертвувавши всім – навіть улюбленим уроком фізики – щоб захистити честь ліцею. У результаті, вони посіли III місце.

Церемонію нагородження учасників можна побачити тут:

Захищати наш регіон на обласних змаганнях їдуть команди переможці:  Великоновосілківський професійний ліцей та Олександрівський професійний аграрний ліцей.

Успіху хлопцям! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю