В ППЛ розпочато програму державної кваліфікаційної атестації

Сьогодні, 15 жовтня, розпочато програму державної кваліфікаційної атестації груп 3 курсу. Ліцеїсти групи 3-17 здавали свій перший у житті кваліфікаційний екзамен.

Кожному з ліцеїстів було роздано комплексне кваліфікаційне завдання з професії 7212 «Контролер зварювальних робіт», зміст якого до дати екзамену знали лише викладачі.

Викладач спецдисциплін Левадна Тетяна Григорівна перед початком виконання завдань надала інструкції  щодо порядку їх виконання, проконтролювала правильність оформлення кваліфікаційних робіт (фото).

На фото ви бачите, як ліцеїсти – майбутні зварювальники та контролери зварювальних робіт – без жодних зусиль, упевнено та легко вирішують ці завдання, користуючись отриманими в Покровському професійному ліцеї знаннями.

Довгі три роки хлопці та дівчата йшли до цієї визначальної в їх житті події. Нелегко давалося їх навчання, але вони справилися. Успішно склавши екзамен, всі вони отримають свідоцтво контролера зварювальних робіт 2 розряду – офіційне підтвердження їх успіхів у здобутті професійної освіти.

Бажаємо успіху в цьому та всіх наступних ДКА!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю