Перемоги продовжуються!

Нещодавно ми повідомляли про отриману здобувачами професійної освіти Покровського професійного ліцею перемогу у всеукраїнській інтернет-олімпіаді  проекту “Всеосвіта”. 

Але, не встигли дівчата отримати дипломи та подяки, як їм відповіли ще більшим успіхом хлопці з другого курсу, взявши участь в олімпіаді з фізики.

На сьогоднішній лінійці переможцям було вручено дипломи, подяки батькам та сертифікати (фото).

Поздоровляємо з перемогою — здобутим 1 місцем і дипломом 1 ступеня за олімпіаду з української мови (координатор олімпіади – викладач української мови та літератури Циганок Олена Миколаївна)  — здобувачку професійної освіти групи 3-19 Кособок Марію! Їй   надається подяка батькам за те, що вони підтримують інтерес доньки до знань і її активну участь в освітньому процесі.

Поздоровляємо із  здобутим сертифікатом учасника за олімпіаду з української мови — здобувачку професійної освіти групи 3-19  Чумаченко Карину! Їй також надається подяка батькам.

Поздоровляємо  з перемогою — здобутим 1 місцем за олімпіаду з фізики (координатор олімпіади – викладач фізики та астрономії, методист ППЛ Циганок Олександр Олександрович) Лисанського Андрія, група 1-18! Він отримує диплом  1 ступеня і подяку батькам.

Поздоровляємо  з перемогою — здобутим 1 місцем за олімпіаду з фізики Гашилова Данила! Він отримує диплом  1 ступеня і подяку батькам.

Дівчата та хлопці доклали всіх зусиль, щоб достойно показати наш ліцей, його рівень знань та професійної теоретичної підготовки, який можуть здобути ліцеїсти за умови, що будуть навчатися систематично і старанно. Саме завдяки цьому вони отримали високий результат.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю