Перша зустріч із шахтою

В цікавій формі пройшла перша зустріч з шахтою  ліцеїстів-електрослюсарів групи 2-19.

Лише у вересні вони уперше переступили поріг Покровського професійного ліцею, а вже 31 жовтня вони знайомляться із своїм майбутнім місцем роботи – ПРАТ “ШУ “Покровське”. 

Хлопців зустрічають Олена Дунічева — провідний спеціаліст відділу навчання та розвитку персоналу, а також Олена Солодовник —  заступник начальника відділу з соціальних питань.

Найголовніше – це навчання. Що треба знати шахтарям – допоможуть і розкажуть дбайливі наставники. 

Квест-екскурсія в рамках реалізації Дорожної карти співробітництва із закладами освіти проекту «Donetsksteel Travel» передбачає значну витрату сил, тому ліцеїсти спершу підкріпляються у тормозковій. Хто добре їсть – той потім добре працює, це давня народна мудрість. 

Надалі хлопців очікують нові враження і нові знання – знайомство з шахтною технікою, шахтними службами, із своїми майбутніми місцями роботи. 

Не пройде і трьох років, як усе, що сьогодні побачили сьогодні ліцеїсти, стане їх буденним життям – і це разом із заробітною платою, перспективами службового зростання і соціальним захистом надійного і давнього партнера Покровського професійного ліцею, яким є базове підприємство ПРАТ “ШУ “Покровське”

Щасти вам, майбутні шахтарі! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю