Бесіда з духовної етики

Етика – це душа людини, її суть. Саме таку думку довела здобувачам освіти Покровського професійного ліцею співробітниця Благодійного фонду “Надія” Маргарита Геннадіївна Черноштанова на традиційній лекції, яка для ліцеїстів відбувається щовівторка.

Християнство та етика – близькоспоріднені поняття. Темою бесіди було християнство в сучасному світі, його роль, перші кроки Христа як проповідника знаменитих заповідей. Не вбий, не вкради – все це нам інтуїтивно відомо змалечку, але так було не завжди. За ці прості істини перших християн жорстоко вбивали, а в сьогоднішньому світі – це вже прописні та безспірні істини. 

Із зацікавленістю хлопці слухають Маргариту Геннадіївну, яка розповідає про хрещення Русі, про духовну безпеку в сучасному світі. 

Майбутні працівники ПРАТ “ШУ “Покровське” матимуть змогу долучатися до засад християнської етики і в майбутньому, уже під час роботи на підприємстві. Цьому сприяє адміністрація шахти, за участі якої на території підприємства побудовано та функціонує православний храм. 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю