У місті Покровськ проходить місячник боротьби зі СНІДом

До 1 грудня – Всесвітнього Дня боротьби зі СНІДом – в місті Покровськ традиційно проходить місячник боротьби з цією хворобою. Заходи спрямовані на підвищення рівня обізнаності населення з питань профілактики ВІЛ/СНІДу. 

         Наш ліцей не стоїть осторонь цієї проблеми. В групах проводяться виховні години:

–   «Ставлення оточуючих до ВІЛ-інфікованих людей»;

–    «Ми за здоровий спосіб життя»;

–   «СНІД – чума ХХІ століття»;

 – вікторини «Що треба знати про СНІД»;

 Інформаційні хвилини «Скажемо наркоманії – НІ» та ін.

13.12.2019 р. до нашого ліцею завітали лікар-методист центру ПМСД – Ліщенко В.І. та бібліотекар бібліотеки філії №14 м-н «Лазурний» – Руденко Ірина Володимирівна.

Із здобувачами освіти групи 3-19, які навчаються  за спеціальністю «Електрозварник ручного зварювання», було проведено цікаву бесіду про особливості розвитку епідемії СНІДу в Україні, наданj статистикe захворювання. Ліцеїстам розповіли про символ боротьби з цим смертельним недугом  –  червону стрічку, без якої не обходиться жодна акція. Ця стрічка як символ розуміння СНІДу була задумана навесні 1991 року. Її ідея належить художникові  Франку Муру. Учні із задоволенням переглянули фільм «Правильне рішення» – там було все, що потрібно знати про СНІД.

         Такі зустрічі допомагають учням усвідомити всю небезпеку, яку несе СНІД, уберегти себе від  цього страшного захворювання, зробити правильний вибір у житті.

Викладач інформатики  Гаврилкіна Т.В.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю