Перша педагогічна рада нового року

Уперше в поточному 2020 році педагоги Покровського професійного ліцею зібралися на педагогічну раду.

Нещодавно пройшли свята – Новий рік та Різдво, тому й сьогодні настрій у педагогів був святковим. І розпочалося засідання з нагородження переможців новорічної олімпіади, про яку повідомлялося раніше. 

Не  залишилися покровські викладачі без нагороди і на обласному рівні. Грамоти від НМЦ ПТО в Донецькій області Суліма Вікторія Миколаївна та Левадна Тетяна Григорівна отримали з рук в.о. директора Костирі Леоніда Васильовича, про досягнення педагогів на нашому сайті повідомлялося раніше. 

На педагогічній раді звітували про успішність, про роботу методичних комісій, про новації в професійно-технічній освіті – такі, як дослідно-експериментальна робота з впровадження в діяльність Покровського професійного ліцею елементів дуальної освіти.   Продовжено також і розгляд проблем професійної орієнтації школярів, багато з яких уже восени змінять шкільну парту на самостійне життя здобувача професійної освіти.  Місцями гостре, креативне та творче спілкування педагогів на сьогоднішньому засіданні принесе, сподіваємося, більш високі результати з профорієнтації, дослідницької та освітньої роботи уже в поточному році. 

З Новим роком і нової наснаги, творчості, креативності, удачі, шановні педагоги! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю