Вибори президента Покровського професійного ліцею

 

Самоврядування в Покровському професійному ліцеї працює вже давно. Але, починаючи з 2020 року, воно буде виходити на новий, більш високий та перспективний, рівень.

На засіданні активу самоврядування здобувачів професійної освіти, яке відбулося 17 січня, було вирішено активізувати роботу з самоврядування і надати колективу ліцеїстів значно більші права. Найперше – це вибори президента ліцею, який матиме статус голови самоврядування, матиме суттєво більші можливості по організації взаємодії ліцеїстів та педагогічного колективу, адміністрації тощо. 

На сьогоднішньому засіданні ліцеїсти проголосували за почток передвиборчої кампанії. Кожна навчальна група має право висунути кандидата в президенти, кандидат складає передвиборчу програму і оприлюднює її на сайті ППЛ. 

В день виборів, кожен ліцеїст отримає виборчий бюлетень, розпишеться за нього і зробить власноруч відмітку за кандидата, якого вважає найдостойнішим.  Голосування покаже, хто з кандидатів обрав програму, яка найбільше відповідає бажанням та мріям здобувачів освіти, хто завоював найбільшу довіру ліцеїстів. 

І, безумовно, слід додати, що з дня виборів президента життя ліцеїстів дуже скоро зміниться – навчання стане більш цікавим, дозвілля – більш змістовним і спілкування з викладачами і майстрами виробничого навчання перейде на новий рівень. Здобувачі освіти стануть справжніми господарями в ліцеї, а сам ліцей – їх рідною домівкою, де можна влаштувати все так, щоб зручно та якісно й цікаво провести частину свого життя між вступом та отриманням диплому. 

 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю