Міжнародний інформаційно-навчальний захід «ДУАЛ-О: СХІД можливостей»

Сьогодні, 6 лютого 2020 року, в місті Сєвєродонецьк Луганської області відбувся міжнародний інформаційно-навчальний захід «ДУАЛ-О: СХІД можливостей», організований в рамках проекту USAID «Економічна підтримка Східної України» за участі представників Міністерство освіти та науки України, зарубіжних гостей.

В ньому взяли участь також і представники Донецької області. Професійно-технічні заклади освіти області представили директор Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області Гончаров Едуард Вячеславович та методист НМЦ ПТО Ревякіна Світлана Миколаївна – наші колеги.

Покровськ презентували Дунічева Олена Анатоліївна – провідний фахівець відділу навчання і розвитку персоналу ПРАТ “Шахтоуправління” Покровське”; Кузнецова Катерина Миколаївна – представник ПрАТ АПК-ІНВЕСТ, старший фахівець з персоналу відділу з підбору та розвитку персоналу; Сахно Світлана Володимирівна – ДонНТУ, доцент кафедри РРКК; Тюрін Євген Анатолійович – ДВНЗ Донецький національний технічний університет, заступник декана гірничого факультету.

Обмін досвідом організації освіти по дуальній формі, дискусії та різноформатне спілкування колег – всім запам’ятався чудово проведений захід.

Учасником від Покровського професійного ліцею був методист, викладач фізики та астрономії Циганок Олександр Олександрович. Він презентував сесію-подання «Досвід впровадження дуальної освіти у закладах професійної освіти» та, у форматі Світового кафедоповідь «Особливості впровадження дуальної освіти: досвід та практика» – дискусію за темою “Диверсифікація планування освітнього процесу в умовах реалізації концепції дуальної системи освіти (нормативно-правове забезпечення)”.

Організатори заходу дуже уважно віднеслися до учасників, забезпечивши вчасну доставку до місця проведення, а також пригостивши під час двох перерв смачним кофе та закусками.

Захід завершився тренінгом для закладів П(ПТ)О «Проектування освітньо-виробничого середовища закладу професійної освіти в умовах дуальної форми здобуття освіти», який провела Кулалаєва Наталя Валеріївна, тренер Інституту ПТО НАПН України. Приємно було отримати з її рук сертифікат на підтвердження пройденого підвищення кваліфікації.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю