Перший день тижня іноземної мови

Предметні тижні – важлива складова освітнього процесу. Здобувачі освіти в ці дні показують свою творчу наснагу, активно шукають нову інформацію з предмету, щоб показати себе з кращого боку.

Тиждень іноземної мови – це особливий тиждень, надто коли ця мова – англійська.  На цій мові в майбутньому, можливо, доведеться спілкуватися тим з них, хто працюватиме за кордоном, хто спілкуватиметься із закордонними гостями, які відвідають Україну. Це – міжнародна, всім відома мова. 

Напруженими дні предметного тижня є і для викладача – Жибінкас Марини Миколаївни, і для методичної комісії базових дисциплін (голова комісії – Циганок Олена Миколаївна) в цілому. 

Підготовкою до тижня англійської мови стала традиційна стіннівка – конкурс газет. 

Не залишають без уваги Марину Миколаївну в тяжкий, напружений, але такий цікавий час і колеги. Відвідати черговий захід тижня прийшла голова методичної комісії базових дисциплін Циганок Олена Миколаївна. 

За сьогодні в Покровському професійному ліцеї встигли чимало. Здобувачі освіти  переглянули презентацію про відмінності між британським та американським англійським, про значення англійської мови в житті людини.

Розпочався конкурс  листів до молоді про значення англійської мови.

Провели турнір знавців Європи

 

А ще  протягом тижня англійської мови на нас чекають додаткові цікаві змагання. Про них ви можете дізнатися із опублікованого раніше Плану заходів. 

Чекаємо на вас, майбутні досвідчені громадяни світу – знавці англійської! Щасти вам!

 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю