Safer Internet Day в Покровському професійному ліцеї

Щороку, у другий вівторок лютого, світова спільнота відзначає день кібербезпеки – день безпечного Інтернету.  У цей день під проводом некомерційної організації Insafe (European Safer Internet Network) проходять лекції, конкурси, змагання та інформаційні заходи, присвячені безпечному користування мережею Інтернет.

В рамках заходів цього дня, Покровський професійний ліцей приєднався до акції, взявши участь у всеукраїнському конкурсі «Основи кібербезпеки» від Всеосвіти. Викладач інформатики Гаврилкіна Тамара Вікторівна підготувала для здобувачів освіти спеціальний QR-код, за допомогою якого ліцеїсти реєструвалися на сайті Всеосвіти та  отримували доступ до конкурсних завдань, відповідали на питання, пов’язані із безпечним користуванням мережею Інтернет, вірусами та троянами, безпечним вводом даних платіжних карт при здійсненні покупок в мережі тощо.

 

Долучилася до заходу також і викладач іноземних мов Жибінкас Марина Миколаївна, яка організувала участь в конкурсі здобувача освіти Бандуровича Артема (група 1-17). За результатами конкурсу, він посів друге місце у всеукраїнському змаганні, набравши 9 балів з 10 можливих.

 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю