День святого Валентина у Покровському професійному ліцеї

День святого Валентина – 14 лютого – уже кілька років святкується в Україні. Цього року він припав на завершення тижня англійської мови, який організовано та проведено викладачем іноземної мови Жибінкас Мариною Миколаївною (методична комісія викладачів базових дисциплін).

Традиції цього дня у різних країнах дуже різняться.  Так, британці у цей день поздоровляють головним чином своїх друзів менших – собак та котів. Найцікавіше, безумовно, у Нідерландах, де у цей день дівчина може зробити пропозицію чоловікові, і це не буде оцінено як поганий тон. А найголовніше – у разі відмови, чоловік зобов’язаний подарувати їй сукню. Ось де можна одягтися без витрат! 

Але, наші ліцеїсти – не халявщики, і вони добросовісно поздоровляють не домашніх тварин, а людей. Вони підготували інформацію щодо історії виникнення святкування дня святого Валентина та виконували різні види завдань. 

Здобувачі освіти заповнювали анкети та обробляли їх дані, потім шукали ідеальну пару за інтересами, з якою могли б піти на вечірку.  Кого саме вони обрали – лишилося таємницею, бо написи на сердечках анонімні. 

Бажаємо кохання та щастя!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю