Захист дипломів групи 1-16

Сьогодні, 24 лютого 2020 року, група здобувачів освіти 1-16 (спеціальність “Електрослюсар підземний; електрослюсар (слюсар) черговий та з ремонту устаткування; гірник підземний”) захищає дипломи.

Захист дипломів відвідали представники базового підприємства – ПРАТ “ШУ “Покровське”, з яким у Покровського професійного ліцею укладено Меморандум про співпрацю та договір про участь у системі дуальної освіти. Експериментальний спосіб взаємодії підприємств-роботодавців та закладів професійної освіти – дуальна форма освіти – в європейських країнах є дуже популярним, освіту європейського рівня завдяки участі у програмі дуальної освіти почав надавати також і Покровський професійний ліцей. 

Екзаменаційна комісія на сьогоднішньому захисті наступна. 

Представники від базового підприємства – Сюмка Ігор Володимирович, заступник головного механіка ПРАТ “ШУ “Покровське”.

Лисенко Анатолій Анатолійович – викладач Відділу навчання та розвитку персоналу ПРАТ “ШУ “Покровське”.

Гаращенко Олександр Вікторович – викладач спецдисциплін Покровського професійного ліцею, голова дослідницької групи з впровадження дуальної форми освіти.

Івлєва Ольга Олександрівна – викладач спецдисциплін Покровського професійного ліцею.

Ваганов Валерій Олексійович – майстер виробничого навчання групи 1-16. 

На фото: комісія задає дипломнику  питання, покликані виявити рівень готовності здобувача освіти до самостійної роботи на підприємстві. 

 

 

Майбутні електрослюсарі підземні та ГРП хвилюються – адже зараз вирішується їх доля, сьогодні вони підтвердять свої знання, отримані за три з половиною роки навчання в Покровському професійному ліцеї, і покажуть свої здібності майбутньому роботодавцю.

За результатом сьогоднішнього дипломування, вони отримають дипломи електрослюсаря підземного 3 розряду, ГРП 2 розряду. 

Хтось із них відразу приступить до роботи за спеціальністю, хтось – піде здобувати освіту більш високого рівня, а хтось суміщуватиме роботу на підприємстві із подальшим навчанням.

Все зараз, у цей хмарний і прохолодний, але такий важливий для них день, знаходиться у їхніх власних руках. 

Бажаємо вам удачі! Покажіть себе з найкращого боку! 

.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю