ПІДЛІТКУ ПРО ПОЛІЦІЮ

Серія анімаційних фільмів «Ти і поліція» створена студією Real Stories Production. Головний герой Вась-Вась потрапляє у типові ситуації, в яких може опинитися будь-який підліток, де йому треба взаємодіяти з поліцією. Завданням мультфільмів є навчити дітей старшого шкільного віку поводитись з поліцією в рамках закону, вміти захищати свої права та не стати жертвою свавілля поліцейського.

Серія 1. Що робити, якщо до Вашої оселі прийшов поліцейський? Чи відчиняти йому двері? Чи відповідати на його запитання? Взагалі — як діяти у подібній ситуації? Відповідь на всі ці питання Ви отримаєте, переглянувши першу серію анімаційного фільму “Ти і поліція”.

 Серія 2. Із цієї серії Ви дізнаєтесь про те, як поводити себе, коли поліція просить Вас пред’явити документи або наполягає на особистому огляді або хоче Вас опитати. Герої мультфільму —дотепний Вась-Вась та його сестра Оленка запропонують зрозумілий алгоритм дій та застережуть від типових помилок у подібних ситуаціях.

 Серія 3. У цій серії до головного героя Вась-Вася телефонують з поліції та викликають до слідчого. Чи правомірно це, і як діяти у такій ситуації Ви дізнаєтесь, переглянувши чергову серію анімаційного фільму. Як завжди сестра головного героя Оленка запропонує алгоритм дій для такої ситуації і допоможе брату вдало справитись і з цим випробуванням.

 Серія 4. У цій серії на головного героя Вась-Вася чекають нові випробування. Завдяки Вась-Васю та його сестричці Оленці Ви дізнаєтесь про те, що таке адміністративне правопорушення, чи легко його вчинити і що робити, якщо з Вами така халепа сталася. А ще — як діяти під час адміністративного затримання і що у такому випадку вимагати від поліцейського.

 Серія 5. Цього разу головному герою Вась-Васю випало непросте випробування — захистити себе від неправомірних звинувачень поліції. Герой разом зі своєю сестричкою — розумницею Оленкою — шукав відповідь на питання: “Що робити, якщо правоохоронці примушують тебе зізнатися у кримінальному злочині?”

 Серія 6. Часом правоохоронці, які б мали захищати, самі чинять насильство по відношенню до громадян. Свідком такої ганебної ситуації став головний герої мультфільму Вась-Вась. Його сестричка Оленка, як завжди, допомогла знайти вихід та допомогла слушною порадою.

 Серія 7. Ти на мирному зібранні

Переглянути https://www.youtube.com/watch?v=Z42QlCYLN9Y&list=PLWnErS55CQ2vyYzYmhJa4QFdg7xFVWZ0J

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю