Щодо проведення онлайн занять для педагогічних працівників та здобувачів освіти ЗП(ПТ)О Донецької області

В рамках проекту «Протидія та реагування на випадки насильства над дітьми в умовах дистанційного навчання в період поширення короновірусної інфекції COVID-19 та заходів уряду по подоланню COVID-19 в Україні», який впроваджується ГО «Ла Страда-Україна» та Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) організаторами проводяться онлайн заняття для педагогічних працівників та здобувачів освіти ЗП(ПТ)О Донецької області з теми проєкту.

Заняття проводить тренер з Національної тренерської мережі ГО «Ла Страда-Україна», викладач Маріупольського професійного ліцею автотранспорту Пічкур Світлана Олександрівна.

Заняття будуть проводитися на платформі ZOOM. Тривалість заняття 1,5 – 2 години. Кількість учасників одного заняття не більше 20 осіб.

Педагогічні працівники за результатами заняття отримають сертифікати.

Обов’язкова умова для участі – якісне технічне забезпечення онлайн зв’язку (можливість працювати на платформі ZOOM з включеною відеокамерою та мікрофоном).

Для участі необхідно до 12.00 19 травня 2020 року надіслати на електронну адресу sveta2574@ukr.net або на Viber 0972113148 наступну інформацію: повна назва ЗП(ПТ)О, П.І.Пб. учасника, посада (або курс, група), e-mail, особистий контактний телефон.

За консультативною допомогою просимо звертатися безпосередньо до тренера Світлани Пічкур за телефоном 099-364-54-94.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю