Я можу себе захистити

Брошура «Я можу себе захистити» – це адаптоване видання наших сінгапурських колег, що вдало доповнює програму Українського Фонду «Благополуччя дітей» «Навчіть дитину захищатися», схвалену Міністерством освіти і науки України у 2015 р. Вона допоможе навчити дітей 4–6 років захиститися від сексуального насильства.

Видання, в першу чергу, містить інформацію для дорослих про сексуальне насильство над дітьми. Це допоможе батькам краще зрозуміти зміст правил безпечної поведінки, яких ми вчимо дітей у програмі «Навчіть дитину захищатися». Однак навіть якщо ви плануєте вперше поговорити з дитиною про те, що таке безпека тіла і як себе захистити, то можете сміливо розпочинати з цього видання. Ілюстрації та інтерактивні елементи в книзі допоможуть навчити дітей поважати своє тіло, розрізняти хороші та погані секрети, визначати непристойні дотики та розповідати довіреним дорослим про неприпустиму поведінку з боку інших.
Обговорюючи час від часу з дитиною все, викладене в цьому буклеті, повторюючи та тренуючи правила безпечної поведінки, ви допоможете їй розвинути та посилити навички самозахисту.
Матеріали брошури були створені організацією Singapore Children’s Society (Сінгапур), адаптовані для українських читачів ВБО «Український фонд «Благополуччя дітей» та видані в рамках проекту «Навчання дітей захисту від сексуального насильства» за підтримки Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні.

“Кіко та рука” – ця книжка для читання на ніч пояснює дітям правило «Тут мене не торкайся». Ви можете прочитати її своїм дітям, щоб навчити їх того, які торкання є дозволеними, а які – ні.
Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю