Педагогічна майстерня викладачів ЗП(ПТ)О Донецької області

У середу, 27 травня 2020 року, відбулася остання в поточному навчальному році зустріч  викладачів природничих наук ЗП(ПТ)О Донецької області. 

Як завжди, в умовах карантину очні зустрічі є неможливими, а тому було використано платформу pruffme.com, яка дозволяє колегам спілкуватися онлайн. 

Організатор педагогічної майстерні – методист кабінету загальноосвітньої підготовки  Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області Пустовгарова Ольга Володимирівна. 

У заході взяли  участь більш як 50 колег з усіх ЗП(ПТ)О Донецької області. На початку, з вітальним словом виступив директор НМЦ ПТО у Донецькій області Гончаров Едуард Вячеславович, який відмітив плідну роботу викладачів природничих наук під час організації та проведення дистанційного навчання. 

Покровський професійний ліцей представляли викладач інформатики Гаврилкіна Тамара Вікторівна, викладач математики Власенко Світлана Валентинівна та викладач фізики і астрономії, методист Циганок Олександр Олександрович, який також був модератором зустрічі. 

Олександр Олександрович доповів учасникам зустрічі про практичні аспекти використання цифрових лабораторій, створених колегами із університету штату Колорадо, США, у навчальному процесі, зокрема при організації лабораторного практикуму в дистанційному навчанні. Ці цифрові лабораторії доступні українською мовою, є вільним програмним забезпеченням і охоплюють курси фізики, хімії, біології, математики та географії. 

Програма зустрічі була значною за обсягом та цікавою.  Колеги поділилися досвідом використання сервісів Гугл в дистанційному навчанні, методикою мотивації здобувачів освіти на час карантину тощо. 

.

 

Дякуємо організаторам та виступаючим! До нових зустрічей у наступному навчальному році! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю