Обласний вебінар – методична секція викладачів спеціальних дисциплін

У четвер, 11 червня 2020 року, навчально-методичним центром професійно-технічної освіти в Донецькій області було проведено останню в поточному навчальному році методичну секцію викладачів спеціальних дисциплін.

На особливості проведення заходу, як і на попередні, проведені з дати 12 березня – початку карантину, мав вплив режим обмеженого спілкування – методична секція проведена дистанційно. Платформа ZOOM, яку традиційно використовують освітяни, і цього разу стала на допомозі спілкуванню колег. 

.

.

Організатором та ведучою зустрічі була методист кабінету професійної підготовки Солодун Тетяна Станіславівна, також взяли участь спеціалісти НМЦ ПТО – методист Ревякіна  Світлана Миколаївна та в.о. заступника директора Бєлова Ніна Олександрівна, які довели до учасників інформацію щодо особливостей заповнення журналів та іншої підсумкової документації в умовах карантину. 

Покровський професійний ліцей представили старший майстер  Сивокоз Світлана Леонідівна, викладач спецдисциплін Левадна Тетяна Григорівна та методист, викладач фізики та астрономії Циганок Олександр Олександрович. Тетяна Григорівна поділилася з колегами досвідом організації проведення ДКА та захисту дипломів в умовах карантину, Олександр Олександрович розповів про досвід створення сучасного інтерактивного методу захисту дипломних робіт здобувачами освіти за допомогою презентацій. Зокрема в ППЛ це – розроблений викладачем інформатики Гаврилкіною Тамарою Вікторівною спецкурс по створенню презентацій, завдяки якому на дату захисту дипломів здобувачі освіти, які завершують навчання в ППЛ, мають і теоретичний, і практичний досвід створення презентацій, тому можуть упевнено розробити такий ефективний ресурс для захисту своєї дипломної роботи, як презентація Power Point. 

Колеги під час зустрічі домовилися на початку наступного року виробити єдині для ЗП(ПТ)О вимоги до оформлення та захисту дипломних робіт випускників і створити відповідні методичні рекомендації для профтехівців. На цьому цікаву та насичену інформацією зустріч було завершено. 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю