Останнє ЗНО наших ліцеїстів

 

У четвер, 9 липня 2020 року, здобувачі освіти 3 курсу Покровського професійного ліцею складали ДПА у формі ЗНО з історії України.

Це – останнє настільки масове ЗНО поточного навчального року, оскільки участь у ЗНО з географії від нашого ліцею візьмуть всього три особи.  Складати історію з’явилося 36 ліцеїстів.

Організоване складання ЗНО у двох навчальних закладах міста, це ЗОШ №4, де ліцеїстів супроводжували викладач фізики та астрономії, методист Циганок Олександр Олександрович і майстер виробничого навчання Демченко Олександр Григорович,  та НВК №1, де підтримати ліцеїстів прийшли викладач української мови та літератури Циганок Олена Миколаївна і майстри виробничого навчання Жарікова Алла Сергіївна, Павлик Рімма Іванівна.

 

.

Поточний навчальний рік – складний, практично половина занять проходила в дистанційному режимі, пов’язаному із введеним карантином. Тому урядом та Президентом надано можливість відмовитися від складання ЗНО цьогорічним випускникам – участь у ньому відбувається за особистим бажанням (оформленим письмовою заявою), тобто вона не обов’язкова. Дізнаємося ж про мотиви наших здобувачів освіти, з яких вони прийняли рішення складати ДПА у формі ЗНО. На питання відповідає Воробйов Владислав, майбутній електрослюсар підземний.

Отже, рівень знань, отриманий нашими учнями в стінах Покровського професійного ліцею, дозволяє їм упевнено та з оптимізмом оцінювати свої шанси на успішне складання ЗНО, а також на вступ  до вищу. Приємно бачити у хлопців таку упевненість у своїх силах, тим більше що в цьому є чимала заслуга педагогічного колективу ліцею, який, незважаючи на виклики, пов’язані з карантином, зумів виконати свої обов’язки та надати ліцеїстам достойний рівень знань.

Безпеку учасників незалежного оцінювання забезпечує спеціальний медичний пост, який при вході контролює стан здоров’я хлопців та дівчат. Працівник медичної служби попереджає учасників ЗНО про необхідність тримати дистанцію, перевіряє спеціальним дистанційним пристроєм температуру учасників, наявність захисних масок тощо.

Нагадаємо, коли стануть відомі результати ЗНО. 

Терміни оголошення результатів ЗНО-2020

Математика, фізика – до 17 липня.

Українська мова і література, історія України, іноземні мови, біологія – до 25 липня.

Географія, хімія – до 29 липня.

Бажаємо успіху нашим випускникам! Отримуйте найкращі бали ЗНО та реалізуйте всі свої життєві плани!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю