Обласна методична секція викладачів фізики

.

29 вересня 2020 р. о 13.00 на платформі ZOOM відбулася обласна методична секція викладачів фізики.

Провела засідання методист кабінету загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО в Донецькій області, спеціаліст І категорії Пустовгарова Ольга Володимирівна.

.

Перша зустріч викладачів фізики у поточному навчальному році пройшла інформативно та цікаво. Аналіз результатів проведеного ЗНО з фізики в закладах професійно-технічної освіти, який зробила Ольга Володимирівна, безперечно довів, що успішність учнів за результатами дистанційного навчання виявилася не нижчою, ніж за звичайного, очного режиму викладання – а отже, профтехи області успішно відповіли на виклики та проблеми, які поставило перед ними життя та епідемія КОВІД-19.

.

.

Інструктивно-методичні рекомендації щодо викладання фізики у закладах загальної середньої освіти у 2020/2021 навчальному році, методичні рекомендації по викладанню фізики та астрономії, порівняльний аналіз динаміки успішності учнів у минулому, 2018-19 навчальному році із результатами дистанційної освіти у 2019-2020 році – всі ці, такі необхідні для викладачів новації допоможуть у новому році донести до наших учнів такий важкий, але й такий цікавий предмет, як фізика.

.

.

Незважаючі на невеликі технічні труднощі, що виникли при проведенні трансляції, колеги-фізики провели зустріч до її успішного завершення і довели, що фізика – прикладна і всім потрібна наука, бо її викладачі та знавці здатні впоратися із будь-якою технічною проблемою.

.

.

Здоров’я, витриманості та творчості в роботі, шановні колеги-профтехівці!  Наша нелегка праця – це фундамент заможного майбутнього нашої України!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю