Всеукраїнський радіодиктант національної єдності. Запрошуємо ВСІХ учнів та викладачів, майстрів виробничого навчання Покровського професійного ліцею!

Ювілейний, ХХ  Всеукраїнський радіодиктант національної єдності-2020 цьогоріч відбудеться завтра, у понеділок 9 листопада. Початок диктанту – 9:00.

Автор цьогорічного тексту — письменник та видавець Іван Малкович (Ivan Malkovych). Читає акторка Римма Зюбіна (Римма Зюбіна).

Диктант розпочнеться о 9:30. Цього року в тексті ви почуєте ім’я письменниці, книжки якої люблять люди з усього світу. Тож слухайте уважно й потім діліться в коментарях, якого героя її творів ви любите найбільше.

Для того, щоб взяти участь, необхідно:

  1. Рівно о 9:00 покласти перед собою аркуш паперу із зошита, дві ручки і записати угорі на аркуші прізвище, ім’я та по-батькові, а також назву: Покровський професійний ліцей.
  2. Попросити когось із близьких, рідних чи знайомих сфотографувати вас – як ви за столом, перед аркушем і з ручкою в руках готуєтесь до написання диктанту.
  3. Перейти за посиланням: https://www.facebook.com/ukrainianradio/, знайти на цій сторінці назву «Всеукраїнський радіодиктант національної єдності-2020» і включити його трансляцію.

Альтернативне посилання (якщо перше не спрацювало): http://radio.ukr.radio:8000/ur1-mp3-m

  1. Записати диктант на свій аркуш.
  2. Відразу по завершенні диктанту сфотографувати свій аркуш з диктантом. Фотографії, як ви готуєтеся до написання, та фотографію аркуша з диктантом надіслати електронною поштою на адресу викладача Циганок Олени Миколаївни ppl38naur4@gmail.com.
  3. Додатково, фотографію вашого аркуша з диктантом надіслати електронною поштою на адресу rd@ukr.radio.

Всіх учасників заздалегідь поздоровляю із участю та з визначним ювілеєм – 20-річчям з дня першого Диктанту національної єдності!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю