Міжнародний конкурс з української мови імені П. Яцика у Покровському професійному ліцеї

Незважаючи на карантинні обмеження, продовжується тиждень української мови та літератури в Покровському професійному ліцеї.  Учні ліцею згадують сьогодні Петра Яцика, засновника Міжнародного благодійного фонду “Ліга українських меценатів”, іменем якого на виконання Указів Президента України від 09 листопада 2007 року № 1078 «Про Міжнародний конкурс з української мови імені Петра Яцика», від 28 листопада 2007 року № 1155 «Про деякі заходи щодо піднесення ролі української мови» названо щорічний конкурс, покликаний сприяти  утвердженню  статусу української мови як державної,  піднесення її престижу,  виховання у  молодого покоління українців поваги до мови свого народу.

Цього року участь в конкурсі беруть 1 та 3 курси нашого ліцею. Викладач української мови та літератури, зарубіжної літератури Циганок Олена Миколаївна вирішила провести перший етап конкурсу в Музеї народної та шахтарської слави, який з минулого року існує в Покровському професійному ліцеї завдяки зусиллям Олени Миколаївни та викладача історії Кобец Вікторії Сергіївни.

Викладач української мови та літератури Тяжкороб Неля Олексіївна провела 1 етап конкурсу із учнями 3 курсу.

Отже, наші випускники кинули виклик першокурсникам. За результатами перевірки робіт, скоро ми дізнаємося, хто із них виявився сильнішим і представить наш ліцей на другому етапі!

Бажаємо удачі учасникам конкурсу!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю