Розвиток виховної роботи в нашому ліцеї

.

На сьогодні ключовими в суспільстві та системі освіти, зокрема повної загальної середньої освіти, є формування компетентностей, ціннісних ставлень і суджень учнівської молоді, необхідних для успішної самореалізації як особистість цілісна, всебічно розвинена й здатна до критичного мислення, патріот з активною позицією, новатор, здатний з мінювати навколишній світ та вчитися впродовж життя. Виховний процес  має стати невід’ємною складовою всього освітнього процесу, проходячи наскрізно як через навчальні п редмети, так і систему позакласної, позашкільної роботи.

03.12.2020 року заступник директора з виховної роботи Покровського професійного ліцею Земляна Тамара Михайлівна взяла участь у вебінарі на платформі “Всеосвіта”. Тема онлайн-конференції «Сучасні підходи до організації виховної роботи в закладах освіти». 

.

Метою конференції є підвищити теоретичний, практичний та науково-методичний рівні підготовки педагогічних працівників із питань психології та педагогіки; розкрити принципові підходи до виховання й соціалізації учнів; озброїти класних керівників сучасними виховними технологіями та знаннями сучасних форм і методів роботи; сприяти роботі у набутті дітьми та молоддю патріотичного досвіду на основі готовності до участі в процесах державотворення, уміння визначати форми та способи своєї участі в життєдіяльності громадянського суспільства; допомогти батькам і педагогам отримати інформацію щодо захисту дітей від впливу шкідливої інформації.

Сподіваємося, що завдяки Тамарі Михайлівні всі ці напрями ми скоро побачимо при реалізації виховної політики нашого ліцею.  Успіхів у роботі вам, Тамаро Михайлівно! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю