Наявність вакантних посад, порядок і умови проведення конкурсу на їх заміщення

26 жовтня 2021 року, зборами трудового колективу шляхом таємного голосування рекомендовано конкурсній комісії обрати на посаду директора Покровського професійного ліцею в.о. директора Костирю Леоніда Васильовича. На засіданні конкурсної комісії (протокол №5 від 26.10.2021 р.) вирішено:

  1. Відповідно до Порядку проведення конкурсу на заміщення посади керівника державного закладу професійної (професійно – технічної) освіти за результатами проведення конкурсу визначити переможцем конкурсу на посаду директора Покровського професійного ліцею Костирю Леоніда Васильовича.
  2. Упродовж одного робочого дня з дня завершення конкурсу оприлюднити результати конкурсу на вебсайті Донецької обласної державної адміністрації, департаменту освіти і науки облдержадміністрації.
  3. На наступний робочий день після закінчення строку оскарження результатів конкурсу, а у разі оскарження результатів конкурсу – після прийняття рішення за скаргою, але не пізніше 60 календарних днів після оприлюднення інформації про переможця конкурсу, якщо інше не передбачено законом, призначити Костирю Леоніда Васильовича на посаду директора Покровського професійного ліцею та укласти з ним трудовий договір (контракт).

        

   

Вакансія директора (закрито 26.10.2021 р.): 

 

В Покровському професійному ліцеї вакантні наступні посади:

Директор 

Порядок та умови проведення конкурсу на заміщення посади керівника державного закладу професійної (професійно-технічної) освіти:

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю