Інтернет-марафон «Сучасні освітні технології»

На виконання плану роботи НМЦ ПТО у Донецькій області 17.12.2020 р. відбувся обласний Інтернет-марафон «Сучасні освітні технології»,  участь у  якому  взяли  викладачі  предметів  «Математика»,  «Інформатика», «Фізика», «Хімія», «Біологія», «Географія» закладів професійної (професійно-технічної) освіти Донецької області.

Марафон – це масовий захід, тому викладачі  приєдналися до Інтернет-марафону для того, щоб  показати цікаві педагогічні ідеї, технології, «лайфхаки» тощо.

З вітальним словом до учасників виступив директор НМЦ ПТО Гончаров Едуард Вячеславович, який відмітив виняткову важливість проведення таких зустрічей – адже завдяки ним в умовах карантинних обмежень не переривається зв’язок, обмін досвіду між колегами-профтехівцями.

.

Вела захід профільний  методист   НМЦ  ПТО  у  Донецькій  області  Ольга Володимирівна Пустовгарова.

Покровський професійний ліцей представляли Чебатуро Валентина Миколаївна, викладач хімії та біології, та Циганок Олександр Олександрович, методист, викладач фізики та астрономії, які також виступили на конференції із короткими доповідями про розроблені ними освітні лайфхаки. Приємно і знаково, що досвід працівників Покровського професійного ліцею вважають цінним та цікавим всі профтехи області. 

Приєдналася до них і Гаврилкіна Тамара Вікторівна – викладач інформатики.  

Колеги – викладачі природничих дисциплін – поділилися досвідом використання сучасного телекомунікаційного обладнання (документ-камери), мотиваційними технологіями, методами створення мультиплікацій тощо. 

 

Бажаємо успіхів та творчої наснаги всім учасникам інтернет-марафону! Дякуємо НМЦ ПТО в Донецькій області за   організацію цього чудового заходу! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю