Ми – перші!

.

Сьогодні, 29 січня 2021 року, НМЦ ПТО в Донецькій області розпочато серію щомісячних онлайн-тренінгів «Ефективні цифрові технології під час проведення уроків» для викладачів загальноосвітньої підготовки ЗП(ПТ)О.

Честь відкрити ці педагогічні тренінги випала нашому закладу освіти. Тренінг “П’ять кроків до успіху” провели методист ППЛ, викладач фізики та астрономії Циганок Олександр Олександрович, і викладач української мови та літератури, зарубіжної літератури, старший викладач Циганок Олена Миколаївна.

.

Відкрила захід із вітальним словом профільний  методист   кабінету загальноосвітньої підготовки НМЦ ПТО в Донецькій області, спеціаліст І категорії Ольга Володимирівна Пустовгарова. 

.

.

Перший захід у серії тренінгів залучив рекордну кількість колег – участь взяли 45 спеціалістів ЗП(ПТ)О Донецької області. 

.

.

.

В ході тренінгу учасники створили інтерактивні вправи “Перший мільйон” – дидактичні ігри, цікаві та користні в організації освітнього процесу практично для всіх загальноосвітніх предметів.  Сам тренінг мав наступний зміст: 

.

.

Колеги поділилися один з одним створеними додатками. Шановні читачі також можуть оцінити якість створеного навчального контенту, погравшись у наступні з них:

.

.

.

.

.

.

Тренінг пройшов цікаво та продуктивно, учасникам сподобався як сам проект, так і його результти – адже тепер викладачі мають не одну, а майже півсотні навчальних ігор – і то всього за 21 хвилину роботи (саме стільки було витрачено на створення кожної гри від  початку її формування до завершального завантаження на жорсткі диски власних пристроїв, комп’ютерів чи ноутбуків). 

Дякуємо учасникам першого обласного тренінгу за добрі слова на нашу адресу! 

Дякуємо керівництву та всьому колективу Навчально-методичного центру  професійно-технічної освіти в Донецькій області за надану честь першими відкрити нову форму спільної роботи викладачів області! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю