Перші ластівки – з піснею “Ти ж мене підманула”

 

Днями ми опублікували заклик до творчих та сміливих людей нашого ліцею, які мають сили та наснагу представити наш ліцей на конкурсі “Пісня над Бугом” – і вже сьогодні отримано перший відгук. В обласному етапі Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю-конкурсу мистецтв «Пісня над Бугом» першими взяли участь учні груп 2-18 Бондаренко Максим та прекрасні й артистичні дівчата  групи 5-20 Степура Оксана, Кривонос Анастасія та Карпенко Дар’я. Побачити їх виступ можна на відео:

 

Запрошуємо бажаючих показати свої вміння! У нас ще є час до початку наступного тижня. Нагадаємо, що для участі у конкурсі від нас вимагається показати народний спів (солісти; малі форми – дуети, тріо, квартети; ансамблі) або естрадну пісню (солісти; малі форми – дуети, тріо, квартети; ансамблі).

Репертуарні вимоги:  солісти  та  ансамблі  представляють  відеозапис  одного  твору  українською мовою під фонограму «—», загальним часом звучання не більше 4-5 хвилин.  Народний  спів  (a-capella,  супровід  народних  інструментів  або  якісна фонограма).

Учнів, які готові захистити честь ліцею на всеукраїнському рівні (заспівати пісню українською мовою), просимо звертатися до каб. 14 (методист)  або дистанційно до користувача Методист в дистанційних групах  Телеграм.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю