День безпечного Інтернету в Покровському професійному ліцеї

 

Памятайте:

«Безпека в Інтернеті – це як власна гігієна: про неї треба дбати щодня»

 

 9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».  День безпечного Інтернету відзначають щороку. В усьому світі проходять заходи, мета яких – підвищити освіченість з питань безпечного використання цифрових технологій, створення безпечного та найкращого Інтернету, де кожний та кожна можуть використовувати технології відповідально, у дусі поваги, критично та творчо.

Здобувачі знань та педагогічний колектив Покровського професійного ліцею не стоять осторонь цієї події. В цьому році, враховуючі карантинні обмеження,  щорічні  відкритті заходи вирішили не проводити. Тому з 4лютого 2021 року в кожній окремій групі були проведені заходи з питань безпеки в Інтернеті.

.

.

.

.

.

4.02.2021 –   урок-конференція «Реальні загрози віртуального світу» –  (група 1/20 електрослюсар підземний);

5.02.2021– конкурс газет до Дня безпечного Інтернету, та визначення переможців (учні 1 курсу);

8.02.2021 –  урок-вікторина «Правила безпечного Інтернету» – (група 5/20 токар); просвітницький захід «Як не стати жертвою злочинців в соціальних мережах», на якому здобувачі знань групи 2/20 розглянули та обговорили актуальні питання кіберзлочинності в мережі Інтернет.

9.02.2021 – бесіди «Правила Інтернет-етикету», «Соціальні мережі» – (групи 3/20 та 2/20)

Участь у події «Safer Internet Day Challenge 2021» – учні групи 2/20: Шиленко Дмитро – 89%, Циба Максим – 76%, Круголь Дмитро – 72% та ін.

Викладач інформатики ППЛ   Гаврилкіна Тамара Вікторівна

.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю