Міжнародний Інтернет-флешмоб до 150-річчя Лесі Українки

25 лютого 2021 р. Покровський професійний ліцей відзначає пам’ятну дату – 150-річчя з дня народження видатної української письменниці, перекладачки та культурної діячки Лесі Українки.

Безумовно, постать Дочки Прометея займає особливе місце в українській історії та культурі. Із цієї нагоди НДЦ «Інститут досліджень української діаспори імені професора Любомира Винара» у співпраці з факультетом міжнародних відносин та Науковим товариством студентів та аспірантів імені Олександра Оглоблина, молодіжною секцією Наукового товариства історії дипломатії та міжнародних відносин Національного університету «Острозька академія» оголошують про проведення Міжнародного Інтернет-флешмобу «Я жива! Я буду вічно жити! Я в серці маю те, що не вмирає…». До участі в заході запрошуються здобувачі освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти України, українська молодь в діаспорі. Офіційний інформаційний партнер – сайт української діаспори «Стожари».

Виступає: учень групи 3-20 Покровського професійного ліцею Булавін Олександр.

 Художній керівник: Циганок Олена Миколаївна, викладач української мови та літератури, зарубіжної літератури Покровського професійного ліцею.

 Вірш Лесі Українки “Надія” (перший вірш Лесі Українки).

Дякуємо виконавцю та його художньому керівнику! Про вас дізнаєтсья вся Україна!

Запрошуємо бажаючих учнів ліцею також взяти участь у флешмобі – це може бути виступ із віршем, піснею або сценкою за творчістю Лесі Українки!

Покажіть, на що здатні майбутні шахтарі! 

Чекаємо на нових учасників флешмобу!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю