Онлайн засідання круглого столу викладачів української мови

У п’ятницю, 19 лютого 2021 року, Покровський професійний ліцей взяв участь у онлайн-засіданні круглого столу «Шляхи вдосконалення мовної освіти в Новій українській школі», організованого ДонІППО.

.

Це засідання відрізнялося від взичайних вебінарів: так, крім викладачів ЗП(ПТ)О, у ньому брали участь також і представники шкіл Донецької області. 

НМЦ ПТО в Донецькій області на засіданні представила Васюхно Тетяна Іванівна, методист кабінету загальноосвітньої підготовки, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист.

.

 

Покровський професійний ліцей представили Циганок Олена Миколаївна, викладач української мови та літератури, зарубіжної літератури, спеціаліст вищої категорії, старший викладач, і  Циганок Олександр Олександрович, викладач фізики та астрономії, методист.

 

    .

Почала зустріч вітальним словом Байдаченко Тетяна Сергіївна, спеціаліст ДонІППО. Спікери зустрічі розповіли про новації ЗНО 2021 року з української мови та літератури, мотивацію навчальної діяльності учнів, проаналізували творчі здобутки конкурсантів “Учитель року – 2021”, методи і форми роботи з обдарованими дітьми.

Дуже цікавою була доповідь щодо особливостей роботи з обдарованими учніми нашої колеги – Баркар Вікторії Іванівни, яка, крім викладання української мови та літератури, також виконує обов’язки директора Білицького професійного ліцею.  Незважаючи на велику зайнятість, Вікторія Іванівна знайшла час для того, щоб поділитися досвідом з колегами. 

.

    .

Зустріч пройшла динамічно, цікаво та продуктивно.

Дякуємо організаторам круглого столу! 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю