Літературна вітальня завітала до Покровського професійного ліцею

 

На виконання плану роботи на 2021 рік, Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Донецькій області 25 лютого провів онлайн літературну вітальню «Я в серці маю те, що не вмирає», присвячену ювілейним датам Лесі Українки та Павла Тичини.

 

Організувала захід Васюхно Тетяна Іванівна, методист кабінету загальноосвітньої підготовки, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист.  

Від Покровського професійного ліцею участь у вітальні взяла Циганок Олена Миколаївна, викладач української мови та літератури, зарубіжної літератури. 

Захід відбувся у оригінальній формі онлайн-уроку,  в якому реально брали участь учні однієї з груп ДПТНЗ «Краматорський центр ПТО», викладачами були Людмила Кравченко та Глорія Дарлінг, а глядачами – всі, хто приєднався до вітальні онлайн. 

Учні розповідали про маловідомі сторінки життя митців, натхненно читали вірші.  

Також, було презентовано і віртуальну панораму, присвячена 150-річчю Лесі Українки ЗП(ПТ)О Донецької області. Виступ Покровського професійного ліцею у цій панорамі можна побачити з 3:39 хвилини. Приємно, що такий значний для всієї України захід пройшов за участю нашого ліцею, що є заслугою Олени Миколаївни та учнів групи 3-20 Микити Загороднього і та Олександра Булавіна. 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю