Нове покоління шахтарів йде у доросле життя

У четвер, 25 лютого 2021 року, завершився захист дипломів нашими випускниками, і для груп 4 курсу відбувся випускний.

Викладачі та майстри виробничого навчання, адміністрація Покровського професійного ліцею, батьки – всі прийшли розділити іх майбутніми електрослюсарями радісний день. На заході були присутні представники преси, і репортаж про наш випуск уже доступний на мережевих ресурсах місцевих ЗМІ. 

Теплі слова виступаючих, грамоти та відзнаки кращих учнів, жартівливий відеофільм про чотири роки життя групи 1-17, відзнятий та змонтований їх класним керівником Гаращенко Олександром Вікторовичем – все це запам’ятається нашим випускникам на все життя.

    

 

Наприкінці випускного вечора, хлопці кожної з випускних груп по черзі запалили свічки надії – вогонь цих свічок  зігріватиме їх серця згадкою про рідний ліцей, який дав їм першу в житті професію. 

Не забули про своїх майбутніх працівників і представники базового підприємства ПРАТ «Шахтоуправління  «Покровське». Начальник відділу з соціальних питань Тетяна Альохіна, заступниця начальника відділу з соціальних питань  Олена Солодовник та  Олена Дунчева, провідний фахівець  відділу навчання і розвитку персоналу,  поздоровили випускників та вручили кращим із них подарунок – бездротові навушники, а Володимиру Бондаренко – ще й сертифікат на отримання грошової винагороди.

 Інші випускники також не пішли з порожніми руками – від базового підприємства вони отримали солодкі подарунки.

Відсьогодні  розпочинається доросле життя наших вчорашніх учнів. Як складеться доля кожного з них – ми не можемо цього знати, але, незважаючи на те, що вони уже пішли з ліцею, турбота та переживання за них лишиться в серцях викладачів та майстрів назавжди. 

   .

У добру путь, хлопці!

І найголовніше – що б не сталося в житті, завжди лишайтеся людьми!

.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю