Вебінар старших майстрів

 

На виконання плану роботи на 2021 рік,  16 квітня 2021 року навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Донецькій області провів  обласний вебінар для старших майстрів закладів професійної (професійно-технічної) освіти Донецької області за темою: «Модернізація навчальних майстерень – запорука успішної діяльності ЗП(ПТ)О».

 

Організатором вебінару від НМЦ ПТО була Долініна Тетяна Іванівна, методист кабінету професійної підготовки, спеціаліст вищої категорії та відмінник освіти. Тетяна Іванівна привітала учасників та ознайомила їх із програмою заходу. 

Покровський професійний ліцей представила старший майстер Сивокоз Світлана Леонідівна, яка виступила з доповіддю на тему “Досконала матеріально-технічна база майстерень – запорука успіху в підготовці кваліфікованих робітників”.  Саме така тема наразі для нашого ліцею є актуальною, оскільки в поточному навчальному році нам, у взаємодії з базовим підприємством “Шахтоуправління “Покровське” та підрозділом Організації об’єднаних націй в Україні (ПРООН), вдалося здійснити дообладнання навчальних майстерень сучасними швейцарськими токарними верстатами, на яких зараз  працюють учні групи токарів 5-20. 

Захід пройшов плідно та цікаво, учасники підвищили свою кваліфікацію як старших педагогів професійного навчання та дізналися про сучасні тенденції зростання якості професійної підготовки учасників освітнього процесу професійних закладів освіти. 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю