Чергове засідання МК БД

 

Хоча у ліцеї і продовжується дистанційне навчання, але  робота викладачів продовжується звичним чином. У четвер, 22 квітня, за планом роботи методичної комісії викладачів базових дисциплін відбулося чергове засідання.  

Досвідом  оновлення стендів навчальних кабінетів з використанням віртуальних онлайн-дошок Padlet поділилася голова методичної комісії, викладач української мови та літератури, зарубіжної літератури, старший викладач Циганок Олена Миколаївна.

 

 

Доповідь на методичну комісію «Дії особового складу ліцею під час пожежі» представив викладач предмету «Захист України» Клімов Володимир Вікторович, також він зазначив про необхідність, у зв’язку із карантином, перенести  День цивільного захисту в ліцеї на дату після відновлення очного навчання.

 

План заходів Всеукраїнського місячника «Спорт для всіх» представила керівник фізичного виховання  Суліма Вікторія Миколаївна.  

Розробку відкритого позакласного заходу з іноземної мови «Що я знаю про країну, мова якої вивчається» («Вікторина знавців англійської мови») надала викладач іноземної мови Жибінкас Марина Миколаївна.

Розробку відкритого   уроку з української літератури «Огляд життя і творості Лесі Українки  «І хотілось мені заспівати лебединую пісню свою» презентувала викладач української мови  Тяжкороб Неля Олексіївна.

Обмін досвідом роботи, презентація методичних розробок та матеріалів, плани на ближнє майбутнє – такі обговорення між колегами в живому спілкуванні сприяють удосконаленню якості роботи викладачів, і, хоча під час дистанційного навчання робота стає дуже напруженою і займає на порядок більше часу викладача, ніж очне навчання, але наші колеги справляються із цим викликом сьогодення і підтримують належний темп методичної роботи. 

Натхнення вам та успішної роботи, шановні колеги!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю