Всеукраїнська науково-практична конференція

У середу, 28 квітня, Покровський професійний ліцей взяв участь у  Всеукраїнській науково-практичній конференції “ІННОВАЦІЙНИЙ РОЗВИТОК ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ РЕГІОНУ В УМОВАХ ІНФОРМАТИЗАЦІЇ СУСПІЛЬСТВА: ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ”.

До програми конференції, координатором якої виступила  Оксана Борисівна Матяшева, методист Науково-методичного центру професійно-технічної освіти у Запорізькій області, увійшли сучасні питання інформатизації системи професійно-технічної освіти. 

Від Покровського професійного ліцею спікером став методист, викладач фізики та астрономії Циганок Олександр Олександрович з темою виступу “Інформаційне  суспільство: створення та розміщення в мережі Інтернет  персональних електронних навчальних  курсів викладача  закладу професійно-технічної освіти”. У своєму  виступі Олександр Олександрович поділився досвідом створення безоплатного персонального сайту педагога, особливостями його реєстрації, налаштування та наповнення цифровим контентом. 

Проведена конференція сприяла зростанню цифрової компетентності педагогів-учасників. Виступи представників нашого ліцею на всеукраїнських конференціях уже стали доброю традицією, яка показує всій Україні високий рівень методичної та викладацької роботи нашого закладу освіти. 

Запрошуємо інших викладачів ліцею долучитися до цієї корисної традиції!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю