Інтернет-вікторина «Україна в цифрах»

Сьогодні, 12 травня 2021 року, о 10:00 розпочалася   Інтернет-вікторина для здобувачів освіти Донецької області  «Україна в цифрах».

Організатор  вікторини   – НМЦ ПТО в Донецькій області. На початку, із вітальним слово та настановою на перемогу виступив директор НМЦ ПТО в Донецькій області Гончаров Едуард Вячеславович.  Він зокрема відзначив, що метою проведення обласної вікторини є не просто перевірка знань учнів, але й святкування Року математичної освіти в Україні, а також відзначення 25-тої річниці Конституції України, 30-тої річниці незалежності нашої держави.

Координатором заходу була методист НМЦ ПТО в Донецькій області Ольга Володимирівна Пустовгарова. Також від НМЦ ПТО у заході взяли участь методисти НМЦ ПТО Васюхно Тетяна Іванівна  та Кравченко Людмила Володимирівна, які входили до складу журі і пильно слідкували за тим, щоб учасники чесно виконували завдання вікторини без сторонньої допомоги. 

Учасником від Покровського професійного ліцею став Леник Володимир, учень групи 2-20, із класним керівником групи Чебатуро Валентиною Миколаївною. Технічний супровід участі нашого ліцею забезпечив методист, викладач фізики та астрономії Циганок Олександр Олександрович. 

Користуючись нагодою, дякуємо також Загородньому Микиті, учню групи 3-20, який також мав взяти участь у вікторині та витратив свій особистий час на підготовку  – але, на жаль, з’ясувалося, що за умовами вікторини учасник від ліцею може бути всього один. 

Володимир Леник виконав завдання всіх шести турів вікторини – тести, «вірю-не вірю», розрахункові задачі, встановлення послідовності та відповідності, завдання з короткою
відповіддю, вгадував мелодію тощо. Про результати вікторини та імена переможців ми дізнаємося, як нам обіцяли організатори, до кінця поточного тижня. 

Дякуємо всім учасникам організації та проведення обласної ввікторини!     Бажаємо перемоги Володимиру!

   .

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю