Вебінар до Всесвітнього дня музеїв

    .

У вівторок, 18 травня 2021 року, за ініціативи НМЦ ПТО в Донецькій області відбувся Всеукраїнський  вебінар  на  тему: «Використання матеріалів музеїв (музейних кімнат) при викладанні історії в закладах професійної (професійно-технічної) освіти».

     .

На початку, з вітальним словом до учасників вебінару виступив директор НМЦ ПТО в Донецькій області Гончаров Едуард Вячеславович. Він зазначив, що, починаючи з 1977 року, по всьому світу 18 травня проходить Міжнародний день музеїв.  Цей день є приводом для підвищення обізнаності про те, наскільки музеї є важливими у розвитку суспільства.

   .

     .

Координатором заходу була методист НМЦ ПТО в Донецькій області Кравченко Людмила Володимирівна. Також від НМЦ ПТО у заході взяли участь заступник директора Бєлова Ніна Олександрівна, методисти НМЦ ПТО Васюхно Тетяна Іванівна  та Ольга Володимирівна Пустовгарова.

   .

     .

   .

     .

   .

     .

   .

     .

Від нашого ліцею із доповіддю на тему «Екскурсійна тематика музею народної та шахтарської слави Покровського професійного ліцею» виступила викладач історії Кобец Вікторія Сергіївна. Технічний супровід виступу – Циганок Олександр Олександрович, методист, викладач фізики та астрономії.

Уже не вперше наші викладачі стають спікерами всеукраїнських заходів, що свідчить про високий рівень їх професійної підготовки та інновативності.

   .

     .

   .

     .

Визначально, що у заході взяли участь більш як 140 учасників з різних куточків України – це  Вінницька область,  Тернопільська область,  Одеська область,  Луганська область,  Донецька область,   Хмельницька область,  Вінницька область,  Полтавська область.  Етнографічні, краєзнавчі, військово-історичні музеї, як виявилося, працюють у профтехах всієї України. Отже, по всій Україні професійно-технічна освіта, музеї та суспільство працюють разом, в дусі творчості та інновацій.

Поздоровляємо із Всесвітнім днем музеїв!

   .

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю