Психолого-педагогічні аспекти сучасного уроку

Робота педагога – це не лише навчання, передача учням знань та умінь, але й глибоке розуміння підліткової психології, адже саме ці знання є основою методичних розробок реальних уроків. не врахувавши особливості мислення своїх учнів, буде дуже важко допомогти їм зрозуміти навчальний матеріал, дістатися не лише до пам’яті, аналітичної діяльності мозку, але й до душі – щоб показати здобувачам освіти красоту та емоційну наповненість кращих творів літератури, цілісність побудови мовних законів тощо.

З метою розширити та поповнити знання психології викладачами, 19 травня 2021 року Навчально-методичний  центр  професійно-технічної освіти у Донецькій області в дистанційному форматі проводить постійно діючий семінар-практикум викладачів-філологів  «Психолого-педагогічні аспекти сучасного уроку».

Організатор  заходу  –   методист кабінету загальноосвітньої підготовки,  спеціаліст вищої категорії,  викладач-методист Васюхно Тетяна Іванівна – у вступному слові привітала учасників вебінару, надала настанову на творчу продуктивну працю.

Від Покровського професійного ліцею участь у заході взяли викладачі-філологи Циганок Олена Миколаївна – викладач української мови та літератури, зарубіжної літератури, старший викладач, голова методичної комісії базових дисциплін, та Жибінкас Марина Миколаївна – викладач іноземної мови.  Технічний супровід участі у заході здійснював методист, викладач фізики та астрономії Циганок Олександр Олександрович.

    .

.

В ході заходу, виступили Курочка Ольга Володимирівна – викладач української мови із Слов’янська, Парамон Ірина Євгенівна – викладач зарубіжної літератури та іноземної мови ДНЗ «Дружківський професійний ліцей»,  Морозова Ольга Михайлівна – викладач української мови та літератури Маріупольського вищого металургійного професійного училища, Коваленко Любов Яківна – викладач української мови та літератури  ДНЗ “Краматорське вище професійне металургійне училище». найрізноманітніші теми виступів, психологічні тренінги та ігри дуже сподобалися учасникам засідання.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю