Професійна орієнтація в ЗОШ №6

Вибір своєї майбутньої професії в сучасних умовах ринкової економіки є вибором свого особистого майбутнього, і то вже давно ні для кого не є секретом. Знайде кваліфікований спеціаліст собі роботу чи ні, вистачить заробітної плати для забезпечення собі та сім’ї достойного рівня життя чи не вистачить – залежить від того, що диктує нам ринок праці. При цьому, сучасний ринок праці України перенасичено випускниками вищів, тоді як кваліфікованих робітників – випускників профтехів – не вистачає, внаслідок чого професійна освіта надає більші можливості працевлаштування та досягнення високого рівня життя своїм випускникам. 

Допомогти хлопцям та дівчатам, які завершують навчання у 9 та 11 класах шкіл, зробити правильний вибір є обов’язком кожного дорослого. Насамперед, звичайно, ця допомога повинна виходити від батьків школяра, але не залишаються осторонь від проблем підростаючого покоління і викладачі Покровського професійного ліцею. 

Так, сьогодні, у середу 26 травня 2021 року, викладач української мови та літератури Покровського професійного ліцею Циганок Олена Миколаївна та методист, викладач фізики та астрономії Циганок Олександр Олександрович, за сприяння адміністрації загальноосвітньої школи І-ІІ ступенів № 6 Покровської міської ради Донецької області, провели профорієнтаційні заходи у дев’ятих класах цієї школи.

Олександр Олександрович розповів про переваги навчання у Покровському професійному ліцеї та основні професії, які пропонує опанувати наш навчальний заклад. 

Олена Миколаївна познайомила школярів із досягненнями ліцею, його матеріально-технічною базою, повсякденним життям ліцеїстів, особливостями вступу та навчання і запросила хлопців та дівчат продовжити освіту у навчальному закладі, який надає своїм випускникам  максимум шансів для того, щоб влаштуватися на високооплачувану роботу після завершення навчання. 

Дев’ятикласники уважно та доброзичливо вислушали наших викладачів.  Після завершення заходу школярі отримали інформаційні пам’ятки, в яких за допомогою сучасних інформаційних технологій, таких як QR-коди, гіперпосилання тощо сконцентровано найбільш важливу інформацію для вступників і засоби зв’язку з прийомною комісією Покровського професійного ліцею. 

Щиро дякуємо педагогічному колективу, адміністрації ЗОШ №6 та особисто директору, Безручко Наталії Вікторівні, за співпрацю в організації та ефективному проведенні профорієнтаційного заходу!

Чекаємо дев’ятикласників ЗОШ №6 улітку в нашій прийомній комісії!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю