Антикорупційне навчання

Продовжується навчання антикорупційних уповноважених. Департамент освіти і науки облдержадміністрації, управління з питань запобігання та виявлення корупції облдержадміністрації 30.06.2021 провели семінар для посадових осіб комунальних підприємств, установ та закладів, що перебувають в управлінні облдержадміністрації на тему «Візування антикорупційним уповноваженим проектів актів організації  публічного сектору».

В ході заходу, учасники від спеціалістів-антикорупціонерів дізналися функції уповноваженого з візування актів – мета і значення для запобігання корупції у організації публічного сектору, алгоритм візування актів уповноваженими, інтеграцію функції візування проектів актів у загальні процеси діяльності організації та роботу уповноваженого тощо.

Від Покровського професійного ліцею участь у семінарі взяв методист Циганок Олександр Олександрович – призначена особа ліцею з питань антикорупції.

Підівищення рівня антикорупційної компетентності працівників державних установ є однією з умов успішної боротьби з корупцією.  Сподіваємось, що за допомогою таких заходів у свій час Україна зможе  повністю позбавитися цього виду злочинів.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю