Візитівки психологічної служби ліцею

Психологічною службою Покровського професійного ліцею серед учнів та педагогічного колективу ліцею були розповсюджені візитівки з номерами національної гарячої лінії для дітей та молоді, гарячих ліній з попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та гендерної дискримінації, з протидії булінгу, урядова консультаційна лінія з питань безпеки дітей в інтернеті та номер безоплатної правової допомоги.

Тут здобувачі освіти можуть знайти підтримку та пораду стосовно своїх проблем, якими їм ні з ким поділитися, а батьки, викладачі мають змогу оперативно отримати індивідуальну консультацію стосовно порушень прав дітей та інших вказаних проблем. Дзвінки на лінію – безкоштовні як зі стаціонарних телефонів на всій території України, так і з мобільних усіх українських операторів.

На звороті візитівки вказані електрона адреса нашої служби,  посилання на сайт психологічної служби Покровського професійного ліцею та групу у фейсбук і посилання на анонімну електронну скриньку довіри психологічної служби Покровського професійного ліцею

Бережіть себе!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю