Об’єднане засідання обласних методсекцій заступників директора з НВхР, психологічної служби та бібліотекарів

24 вересня 2021 року Навчально-методичним центром професійно-технічної освіти у Донецькій області проведено об’єднане засідання обласних методичних секцій заступників директора ЗП(ПТ)О з навчально-виховної роботи, працівників соціально-психологічної служби та бібліотекарів.

На заході від Покровського професійного ліцею були присутні: заступник директора з навчально-виховної роботи Максименко В.М., практичний психолог Муляр Т.О., соціальний педагог Бондаренко К.Т., бібліотекар Тришкіна Н.М.

В. о. заступника директора НМЦ ПТО у Донецькій області, модератор засідання Ніна Бєлова привітала колег і запропонувала обговорити важливі проблемні та організаційні питання, які виникають в роботі педагогічних працівників, що виконують виховні функції.

Вона ознайомила присутніх з результатами моніторингових досліджень за 2020/2021 н. р., підвела підсумки роботи регіональних методичних секцій та відмітила найбільш активних учасників обласних і Всеукраїнських масових методичних заходів.

Модератор заходу також запропонувала працівникам соціально-психологічної служби та бібліотекарям ЗП(ПТ)О взяти участь у запланованих на новий навчальний рік обласних Конкурсах.

На завершення Ніна Бєлова привітала колег з прийдешніми професійними святами і побажала всім міцного здоров’я, невичерпних творчих сил, натхнення і успіху в усіх починаннях!

.

.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю