Онлайн-нарада WorldSkills Ukraine

Сьогодні, 8 жовтня 2021 року, відбулася онлайн-нарада учасників регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу професійної майстерності WorldSkills Ukraine.

Нараду відкрив директор НМЦ ПТО в Донецькій області Едуард Вячеславович Гончаров, який привітав учасників та звернув увагу на необхідність дотримання протиепідемічних заходів для учасників конкурсу та їх супроводжуючих. 

Методист  кабінету професійної підготовки НМЦ ПТО в Донецькій області Опанасенко Анна Сергіївна розповіла про тайминг проведення конкурсу, який триватиме три дні, починаючи з наступного понеділка. 

Профільний методист  Навчально-методичного центру професійно-технічної освіти у Донецькій області Тетяна Станіславівна Солодун поділилися інформацією про поселення та розміщення учасників конкурсу та супроводжуючих. 

Покровський професійний ліцей представляли в.о. директора Костиря Леонід Васильович, заступниця директора Максименко Вікторія Михайлівна, старший майстер Сивокоз Світлана Леонідівна, супроводжуючий мастер в/н Мартинюк Віктор Іванович та учасник конкурсу, учень групи 3-19 Нестерин Михайло, технічний супровід – методист ліцею, викладач фізики та астрономії Циганок Олександр Олександрович. 

Побажаємо перемоги нашому учаснику!

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю