Історичний екскурс в історію козацтва

У середу, 13 жовтня, викладачі та учні Покровського професійного ліцею взяли участь в організованому НМЦ ПТО в Донецькій області історичному  екскурсі сторінками історії козацтва «Знов про славу козацьку згадаємо».

Підготувала та провела онлайн-захід на платформі ZOOM методист  НМЦ ПТО у Донецькій області Людмила Володимирівна Кравченко, від НМЦ ПТО у заході також взяла участь методист кабінету загальноосвітньої підготовки,  спеціаліст вищої категорії,  викладач-методист Васюхно Тетяна Іванівна. 

Покровський професійний ліцей представили викладач історії Кобец Вікторія Сергіївна та учениця групи 5-21 Манченко Ельвіра за технічної підтримки методиста, викладача фізики та астрономії Циганка Олександра Олександровича. 

Ельвіра виступила перед учасниками заходу із доповіддю “Незламний Самійло Кішка” про долю відомого козака, яку їй допомогла скласти Вікторія Сергіївна. 

Цікаві виступи доповідачів допомогли реалізувати мету заходу –   виховання учнівської молоді на традиціях українського народу, популяризацію традиційної культурної спадщини, зміцнення культурних зв’язків, обмін знаннями, розширення світогляду здобувачів освіти з питання однієї з найяскравіших сторінок української історії – козаччини. 

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю