Всеукраїнський вебінар з професійної орієнтації

20 жовтня 2021 року викладачі  Покровського професійного ліцею Гаращенко Олександр Вікторович,  Левадна Тетяна Григорівна та Циганок Олександр Олександрович взяли участь у Всеукраїнському вебінарі   «Популяризація робітничих професій: проблеми та шляхи вирішення».

В ході вебінару обговорювались питання перспектив робітничих професій, підвищення престижності робітничих професій. Приводилися факти з власного досвіду. Обговорювались сучасні тенденції популяризації робітничих професій, підходи до профорієнтаційної діяльності серед молоді, інноваційні методи для проведення профорієнтаційних заходів.

Доповідачем від Покровського професійного ліцею виступив методист, викладач фізики та астрономії Циганок Олександр Олександрович з доповіддю «Співробітництво з міськими центрами зайнятості як шлях реалізації основних проблем популяризації робітничих професій».

Доповідачі вебінару – понад 20 спеціалістів з усіх областей України – вносили  пропозиції щодо запровадження ефективних програм професійної орієнтації молоді на робітничі професії із залученням підприємств-замовників кадрів, пропонували проводии PR-кампаній, та навіть залучити блогінг.

Цікава та потрібна інформація, отримана учасниками вебінару, яких загалом було понад 200,  може бути використана для вдосконалення профорієнтаційної роботи у своїх закладах освіти.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю