Онлайн семінар «Профілактика правопорушень, вживання наркотичних та психотропних речовин серед неповнолітніх в закладах освіти Донецької області в 2021-2022 навчальному році»

21.10.2021 року на базі Донецького обласного навчально-методичного центру психологічної служби системи освіти ВІДБУВСЯ онлайн семінар «Профілактика правопорушень, вживання наркотичних та психотропних речовин серед неповнолітніх в закладах освіти Донецької області в 2021-2022 навчальному році».
⏳Тривалість заходу – 1,5 години.
📘У заході взяли участь практичний психолог та соціальний педагог Покровського професійного ліцею Муляр Т.О. та Бондаренко К.Т.
 

Спікери заходу:
☑ Наталья Вікторівна Лугінець – керівник КЗ ДНМЦ ПС
☑ Павлівська Ірина Миколаївна – методист КЗ ДНМЦ ПС
☑ Шамардіна Анна Володимирівна – методист КЗ ДНМЦ ПС
 
На порядку денному були обговорені наступні питання:
  • Аналіз інформації щодо скоєння правопорушень неповнолітніми по Донецькій області.
  • Профілактика правопорушень, вживання наркотичних та психотропних речовин серед неповнолітніх в закладах освіти Донецької області в 2021-2022 навчальному році.
  • Результати роботи фахівців психологічної служби донецької області з профілактики правопорушень, вживання наркотичних та психотропних речовин серед неповнолітніх в закладах освіти за 2020-2021 навчальний рік.
  • Взаємодія фахівців психологічної служби системи освіти із міжвідомчими структурами в роботі з профілактики правопорушень, вживання наркотичних та психотропних речовин серед неповнолітніх.
  • Перспективні завдання щодо профілактики правопорушень, вживання наркотичних та психотропних речовин серед неповнолітніх в закладах освіти на 2021-2022 навчальний рік.
  • Створення шкільних служб порозуміння як засіб формування безпечного освітнього середовища.

.

.

.

.

.

Комментирование и размещение ссылок запрещено.

Комментарии закрыты.

Авторизація
*
*
Генерація паролю